Thursday, February 24, 2011

Happy Birthday Kawan-Kawan (Februari)

 Kepada sesiapa yang birthday dia februari tapi dah terlepas, mintak maaf bnyk2, baru terfikir nak buat semalam. Tapi jangan risau, kita sambut birthday setiap tahunkan,huhu.

Owh, dan gamabr ni diambil dari koleksi kamera aku time sekolah,ala yang aku jual cd RM2 tu,kalo ade sesaper nak aku burnkan kos die dah meningkat tu RM10...=.)


 Happy belated birthday kepada Faiz Aimar Rusdi @ Paeh 
(23/2/2011)
 UNITEN


 dan

Happy Birthday kepada Hafizul Bukhari @ acai, boye,eeeeh..... 
(24/2/2011)
x-UTP
skang menganggur malas keje lagi


Setiap post birthday lepas ni akan guna gambar time sekolah, baru nampak sikit beza,tapi tngk dua orng atas ni macam xde beza jer,huhu..owh kecuali acai x blah tengah dah....


NEW UPDATE


Esok birthday zaki johari @ nam
(25/2/20011)
Egypt

sori nam, puas aku cari dalam album gambar ko sorang,or atleast gambar sopan sikit, ni je aku jumper, siyes aku cari lama giler, tu lambat update tu,hhuu...

IHSAN AZ



3 comments:

  1. haha, aku dah cakap, aku baru terfikir nak buat, so kalau sesaper terlepas tu sorry r,huhu....

    ReplyDelete